Certis Benelux
TOTAALPROJECTEN

Totaalprojecten
Meeting

Meeting

Certis Benelux werkt samen met u uw eindverpakkingsproject uit. We begeleiden u van bij de start met de analyse van uw behoeften en de mogelijkheden.

Ontwerp

Ontwerp

Van schetsen tot 3D-implementaties, we werken uw project voor u uit met een praktische en resultaatgerichte aanpak.

Realisatie

Realisatie

Certis Benelux realiseert uw volledige verpakkingslijn op maat. Uw bestaande machines worden naadloos gecombineerd met verpakkingsmachines en transportsystemen van onze vooraanstaande fabrikanten tot een oplossing op maat.

Beheer

Beheer

Wij beheren uw installatie voor een optimaal rendement. Ons serviceteam, in combinatie met een preventief onderhoudsprogramma, zorgt voor een optimale werking van uw installatie.

Daag ons uit! Wij luisteren

Met Certis Benelux een totaalproject aangaan? Kwaliteit gegarandeerd! Neem gerust contact op met ons, we maken zo snel mogelijk een afspraak voor een gesprek, of bezorgen u een offerte op maat.


phone  +32 (0)9 355 02 42talkinfo@certis.be

10.jpg

Verticaal zijdelings bindende omsnoeringsmachine en armwikkelaar
Balterio

Balterio, één van de toonaangevende producenten van laminaatvloer, investeert in haar vestiging in Vielsalm in een nieuwe verpakkingslijn met een zijdelings bindende omsnoeringsmachine van OMS en een armwikkelaar Tendomatic X. De toegevoegde waarde van het project is de integratie met een bestaande robot-installatie.

test
test'

Verpakkingslijn met armwikkelaar en omsnoeringspers
Contego

Verpakkingslijn waarbij de pallets eerst gewikkeld  en vervolgens kruiselings omsnoerd worden met PET-band. De toegevoegde waarde ligt vooral in de grote verscheidenheid aan palletformaten die deze lijn aankan.

Rob Moors

Rob Moors
Engineer

"Een team is maar zo sterk als zijn leden. En omdat iedereen binnen onze groep gespecialiseerd is in zijn branche, pakken wij perfect elk totaalproject aan. Van teamwork gesproken!"

Vragen? Wij luisteren graag.