Certis Benelux
TOTAALPROJECTEN

Totaalprojecten
Meeting

Meeting

Certis Benelux werkt samen met u uw eindverpakkingsproject uit. We begeleiden u van bij de start met de analyse van uw behoeften en de mogelijkheden.

Ontwerp

Ontwerp

Van schetsen tot 3D-implementaties, we werken uw project voor u uit met een praktische en resultaatgerichte aanpak.

Realisatie

Realisatie

Certis Benelux realiseert uw volledige verpakkingslijn op maat. Uw bestaande machines worden naadloos gecombineerd met verpakkingsmachines en transportsystemen van onze vooraanstaande fabrikanten tot een oplossing op maat.

Beheer

Beheer

Wij beheren uw installatie voor een optimaal rendement. Ons serviceteam, in combinatie met een preventief onderhoudsprogramma, zorgt voor een optimale werking van uw installatie.

Daag ons uit! Wij luisteren

Met Certis Benelux een totaalproject aangaan? Kwaliteit gegarandeerd! Neem gerust contact op met ons, we maken zo snel mogelijk een afspraak voor een gesprek, of bezorgen u een offerte op maat.


phone  +32 (0)9 355 02 42talkinfo@certis.be

Volautomatische armwikkelaar
Modulyss

De Zeelse vestiging van de vloertapijtgigant BALTA investeerde recent in een volledig nieuwe verpakkingslijn. In deze verpakkingslijn van het Duitse Wächter implementeerde Certis een volautomatische armwikkelaar type Tendomatic X25. Het project omvat ook een beperkt gedeelte aan palletrollenbanen. De implementatie van een verpakkingsmachine in een complex geheel is een project op maat van Certis Benelux. De klant eiste vooral een verpakking die voldeed aan de recente en steeds strengere normen op het gebied van ladingzekerheid, gekoppeld aan een uitgebreide knowhow qua wikkelmachines, gebackupt door een servicepunt in hun achtertuin.

Volautomatische omsnoeringsmachines en semi-automatische kaderomsnoeringsmachines
Federal Mogul

Voor het nieuwe distributiecentrum van het Amerikaanse Federal Mogul, gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van automotive parts, leverde Certis Benelux twee volautomatische verticale omsnoeringsmachines type OMS 08 RP, en daarnaast vijf semi-automatische kaderomsnoeringsmachines type Orgapack OR-M 525 voor de colliverpakking. Deze klant opteerde voor kwalitatieve high performance machines ondersteund door een lokale, sterke after sales service. Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met één van de Certis-partners.

Verpakkingslijn met kartonpers, armwikkelaar en palletrollenbaansysteem
Cartonnerie de Wallonie

Certis Benelux leverde een volledige verpakkingslijn voor de nagelnieuwe productiesite van de VPK groep in het Waalse Courcelles. Dit volledig turnkey project bestaat uit een kartonpers OMS 082, een draaiarmwikkelaar Tendomatic X40 en een palletrollenbaansysteem. De diversiteit aan afmetingen gekoppeld aan flexibele verpakkingseisen waren de grote uitdaging voor ons bedrijf.

Verpakkingslijn met volautomatische omsnoeringsmachine en armwikkelaar
Berry Alloc

Deze West-Vlaamse producent van kliklaminaat (deel uitmakend van de Beaulieu-groep) investeerde voor zijn vestiging in Wielsbeke in een nieuwe verpakkingslijn. Certis Benelux leverde de volautomatische omsnoeringsmachine type OMS 08 RP en de volautomatische armwikkelaar type Tendomatic X25. Grootste uitdaging waren de diverse afmetingen van de ladingen en uiteraard het behalen van een eindresultaat dat voldoet aan de strenge normen betreffende ladingzekerheid. Dit project werd gerealiseerd met één van de Certis-partners.

Rob Moors

Rob Moors
Engineer

"Een team is maar zo sterk als zijn leden. En omdat iedereen binnen onze groep gespecialiseerd is in zijn branche, pakken wij perfect elk totaalproject aan. Van teamwork gesproken!"

Vragen? Wij luisteren graag.