Certis Benelux
SERVICETEAM

Industriële bevestigingen en eindverpakking zijn onze specialiteit, en wij hebben dan ook een uitgebreid gamma apparaten en machines. Maar wij bieden u ook een totaalservice. Die houdt niet alleen in dat onze eigen werknemers instaan voor de montage en opstart, maar ook voor de opleiding van uw eigen operatoren en onderhoudsmensen, zodat die perfect zelf met de machines aan de slag kunnen. Bij een storing staat ons serviceteam meteen klaar om in te grijpen, en ook voor onderhoud kunt u uiteraard altijd op ons rekenen.

Expertise
Storing ?

Storing ??

Bel het Certis Benelux Serviceteam
phone  +32 (0)9 353 70 16

Montage & opstart

Montage & opstart

Ons montageteam verzorgt de montage en opstart van half- en volautomatische machines.

Scholing

Scholing

Na de opstart van de machine, zorgen wij voor de scholing van uw operatoren en onderhoudsmensen. Ook tussentijdse scholing on site of in onze kantoren is mogelijk.

Storingen

Storingen

Bij storingen of pannes kan u rekenen op telefonische ondersteuning of komen onze techniekers ter plaatse.

Onderhoud op maat

Onderhoud op maat

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten afhankelijk van het soort machine en de intensiteit van het gebruik ervan.

Vragen? Wij luisteren graag.

Gedreven service is ons handelsmerk. Bent u geïnteresseerd in de perfecte oplossing voor uw industriële bevestigingen of eindverpakking? Doe een beroep op onze expertise en contacteer ons voor een gesprek of offerte op maat. Wij reageren zo snel mogelijk!


phone  +32 (0)9 353 70 16talkservice@certis.be

Herman Callaert

Herman Callaert
Technical manager

"Voor onze klanten is een snelle en degelijke service van levensbelang, omdat de bedrijfsprocessen niet in het gedrang mogen komen. Daarom maakt Certis Benelux van gerichte ondersteuning een kunst."

Ontmoet ons team van experten