Certis Benelux
Uw pallet in folie verpakken met een wikkelaar

✔ INNOVATION

✔ EXPERTISE

✔ SERVICE

Wanneer u een machine zoekt die uw pallet in folie verpakt, dan kiest u het best een wikkelaar bij ons. Bij Certis Benelux te Gent beschikken we over een aanbod aan uitstekende palletwikkelaars waardoor u uw producten veilig en wel kunt verpakken voor opslag en transport. Ieder bedrijf werkt anders met een palletiseermachine waardoor wij graag ingaan op uw specifieke wensen. Zo zult u zonder problemen uw pallet in folie wikkelen met een machine of wikkelaar van ons.

Een pallet snel en doeltreffend in folie verpakken met een Certis wikkelaar of machine

Op basis van de behoeften van uw onderneming bieden wij u verschillende palletwikkelaars aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vol- of halfautomatische palletiseermachines. Bij een halfautomatische moet de wikkelaar nog steeds bediend worden door een medewerker. Een volautomatische palletiseermachine biedt u een innovatief toestel dat volledig onafhankelijk kan functioneren. Zo wordt uw pallet snel en correct met folie ingepakt door de juiste machine of wikkelaar. Onze Sales Accounts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Door een snelle en betrokken service kiest u het toestel dat het beste binnen uw onderneming past.

Certis wikkelaars

Benieuwd naar onze diensten?

Neem nu contact op of Bel ons: +32 (0)9 355 02 42
 

Palletwikkelaars via een draaitafel of een mechanische arm

Naast de automatisering van het toestel kunt u ook nog kiezen uit een armwikkelaar of een draaitafelwikkelaar. Bij een armwikkelaar wordt de folie rond de pallet gedraaid door middel van een mechanische arm. Bij een halfautomatische machine hanteert een medewerker deze arm om de folie rond de pallet te wikkelen, maar bij een volautomatische wikkelaar doet het toestel dit zelf. Met een draaitafelmachine wordt de pallet op een draaiend oppervlak geplaatst. Weet u niet goed welke variant het beste past binnen uw onderneming? Dan neemt u het best contact op met onze medewerkers voor advies op maat over bijvoorbeeld een palletiseermachine.

Ontdek ook onze vele andere mogelijkheden

Zou u graag een palletiseermachine aanschaffen voor uw bedrijf? Dan staan onze medewerkers altijd klaar om u te helpen. U kunt hen bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar +32 (0)9 355 02 42. Naast palletwikkelaars beschikken wij ook over andere verpakkingsapparatuur. Denk zo bijvoorbeeld aan een omsnoeringsmachine, waarbij u dozen of producten inpakt met kunststofband, staalband of touw. Wij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw situatie!