Certis Benelux
Omsnoeringsmachine

✔ INNOVATION

✔ EXPERTISE

✔ SERVICE

 

Als specialist in verpakkingen bieden wij ons omsnoeringsapparaat aan dat voor uw bedrijf een aanzienlijk verschil kan maken. Omdat we bij Certis Benelux te Gent ingaan op de specifieke behoeften van onze klanten, bieden wij een omsnoeringsmachine aan in verschillende varianten. Of u nu een grootschalige onderneming heeft of met een kleinere opstelling werkt; u vindt absoluut het toestel bij ons om te profiteren van de vele voordelen van een omsnoeringsband!

Kies het omsnoeringsapparaat dat het meest geschikt is voor u

Wanneer u bij ons een omsnoeringsmachine wilt aanschaffen, moet u enkele keuzes maken. Welk materiaal gaat u gebruiken als omsnoeringsband? Een populaire optie is de kunststofband. Dit materiaal ziet u vaak rondom dozen zitten. Het biedt namelijk een goede omsluiting van uw producten, maar kan ook extra stevigheid aan uw product bieden. Deze omsnoeringsband zorgt niet voor ongemakken bij het uitpakken, aangezien u ze makkelijk doorknipt met een schaar. Daarnaast beschikt u ook over staalband of touw als mogelijke omsnoeringsband. Wij adviseren u graag over het beste omsnoeringsapparaat.

Omsnoeringsmachine

Benieuwd naar onze diensten?

Neem nu contact op of Bel ons: +32 (0)9 355 02 42
 

Welk omsnoeringsapparaat is perfect voor uw bedrijf?

Bij Certis Benelux werken we met bedrijven van verschillende omvang. Om ervoor te zorgen dat ieder bedrijf over de goede omsnoeringsmachine beschikt, kijken we graag op welke schaal u produceert en welke producten u inpakt. Zo kan een handapparaat voor bepaalde ondernemingen het perfecte omsnoeringsapparaat zijn, terwijl andere werkvloeren eerder baat hebben bij een vol- of halfautomatische machine. Omdat wij een onafhankelijke verdeler zijn, baseren we ons advies niet op merken, maar op de kwaliteit en efficiëntie die een bepaald product, zoals een omsnoeringsband, u kan leveren.

Profiteer van onze betrokken service

In de zoektocht naar het perfecte omsnoeringsapparaat staan wij u graag bij met een betrokken dienstverlening en advies op maat. Naast met een omsnoeringsband kunt u ook producten inpakken met een van onze folie wikkelaars. Wanneer u meer informatie over onze producten wenst of interesse heeft om een omsnoeringsmachine aan te schaffen, neemt u het best contact op met onze medewerkers. Vul hiervoor het online contactformulier of bel ons op het nummer +32 (0)9 355 02 42.