VCA certificaat

VCA certificaat
01 augustus 2020

Bij Certis Benelux dragen we Veiligheid, Gezondheid en Milieu (:VGM) hoog in het vaandel. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, en is meer dan een checklist. VCA is een compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. 

Bij Certis Benelux beschikken we over een VCA certificaat waarmee we kunnen aantonen dat Certis Benelux op een groot aantal punten voldoet aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Met het bezit van een VCA certificaat wordt dus voorkomen dat zowel de opdrachtgever als de aannemer allerlei acties moeten ondernemen om de veiligheid, gezondheid en milieu te waarborgen, aangezien dit allemaal al van te voren is geregeld.

Een VCA-certificering is vaak een voorwaarde van opdrachtgevers om als uitvoerende organisatie werkzaamheden voor hen te mogen verrichten, simpelweg vanwege het gemak en de zekerheid dat een veilige en betrouwbare bedrijfsvoering gevoerd wordt door de aannemer.


terug naar nieuwsoverzicht