Home >

Innovaties

Wikkelen

Wrappah by Certis

Wrappah By Certis

Wrappah is de totaaloplossing voor het verpakken van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde pallet.

Met de Totaaloplossing van Wrappah laat u de automatische palletwikkeling van uw goederen over aan de specialist. Een snellere, veiligere, intelligentere machine gecombineerd met technische folie biedt u de meest betrouwbare verpakking tegen een vaste kostprijs per gewikkelde pallet. Wrappah by Certis biedt bedrijven een complete sleutel op de deuroplossing voor het verpakken van pallets.

Er zijn geen investeringskosten gemoeid met de installatie van Wrappah. De machine is, evenals de service en het onderhoud, inbegrepen in de vaste prijs per verpakte pallet, zonder kosten voor foliebreuken.

Wrappah by Certis

Wikkelen

CertiStretch Ultra Green

100% recycleerbaar

Al onze wikkelfolie is recycleerbaar dus ook onze CertiStretch Ultra Green. Om er ook effectief voor te zorgen dat deze bij het juiste afval belandt, wijzen we Vlaamse bedrijven graag de weg naar de beste inzameling. We helpen hen ook met gericht advies om de recyclage van folie zo goed mogelijk aan te pakken.

Bio-afbreekbaar

CertiStretch Ultra Green is, net als gewone wikkelfolie, gebaseerd op polyethyleen (PE). Er is echter één klein maar doorslaggevend verschil. Door toevoeging van een additief breekt de folie af zonder microplastic achter te laten in de natuur. Dit proces wordt versneld bij contact met licht, vocht en micro-organismen.

Dezelfde kwaliteit

Kwaliteit blijft vooropstaan. Daar sluiten we geen compromissen over. En dat hoef jij ook niet te doen. CertiStretch Ultra Green is even rekbaar en sterk als gewone folie maar bewijst dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

Neem contact met ons op bij vragen en opmerkingen

Zou u graag CertiStretch Ultra Green of andere verbruiksmaterialen willen kopen bij ons? Dan neemt u het best contact op met onze medewerkers. Dat kan via het online contactformulier of door te bellen naar +32 (0)9 353 70 11.

Omsnoeren

Half- en volautomatische dozensluiters met tape

Met de toevoeging van half- en volautomatische dozensluiters met tape of hotmelt en dozenvormers maakt Certis Benelux zijn assortiment nog wat uitgebreider en veelzijdiger. 

Half- en volautomatische dozensluiters met tape

Certis Benelux vervolledigt haar verkoopsprogramma van verpakkingsmachines met een volledig gamma van half- en volautomatische dozensluiters met tape of hotmelt en dozenvormers.

  • uitgebreid gamma van machines voor het sluiten van Amerikaanse dozen (FEFCO 201)
  • ook voor zeer lage en smalle dozen

Nagelen & nieten

Accu dozensluiter

Accu dozensluiter
  • ergonomisch
  • efficiënt en snel
  • op accu ; dus draadloos en overal inzetbaar
  • veilig dankzij de mechanische vergrendeling in de handgreep
  • gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij
Eric Wuyts

Eric Wuyts
Key Account and Product Manager Wrapping

"Stilstand is achteruitgang. Daarom blijft Certis Benelux non-stop vernieuwen. Onze zoektocht focust vooral op nieuwe technieken, zodat we altijd beter, efficiënter en sneller kunnen."

Ontmoet ons team van experten