Certis Benelux
Folie wikkelapparaat

✔ INNOVATION

✔ EXPERTISE

✔ SERVICE

Wanneer u uw producten wilt inpakken met folie, kunt u gebruikmaken van een wikkelapparaat of inpakmachine van ons. Een wikkelapparaat komt in allerlei varianten en groottes voor. Bij Certis Benelux te Gent, kiezen we samen met u de perfecte wikkelaar, ongeacht of u kleine pakken of grote voorwerpen inpakt. Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste folie te kiezen die goed past bij het wikkelapparaat of de inpakmachine die u aankoopt. Laat onze medewerkers hierbij helpen!

Ontdek welke folie inpakmachine of wikkelapparaat het beste voor u is

Wij beschikken over allerlei modellen en types in ons aanbod. Zo kunt u bij ons een wikkelaar kopen voor het inpakken van kleine pakken, maar eveneens een wikkelapparaat aanschaffen voor pallets. De twee voornaamste varianten zijn draaitafelwikkelaars en armwikkelaars. Bij een draaitafelwikkelaar draait de ondergrond van de inpakmachine en wikkelt de folie zichzelf rond het object. Een armwikkelaar is een wikkelapparaat waarbij een mechanische arm de rekfolie aanbrengt. Beide varianten zijn beschikbaar in een volautomatische of halfautomatische versie. Wanneer u niet weet welke versie het beste past bij u, helpen wij u graag met onafhankelijk en deskundig advies op maat.

Pallet wikkelaar

Benieuwd naar onze diensten?

Neem nu contact op of Bel ons: +32 (0)9 355 02 42
 

Bestel de wikkelaar voor uw kleine pakken of een van onze andere toestellen

Naast een wikkelaar zijn er ook andere machines die geschikt zijn voor het inpakken van bijvoorbeeld kleine pakken. Een omsnoeringsmachine is hierin zeker niet te onderschatten. U kiest in ons gamma uit handapparaten en vol- of halfautomatische omsnoeringstoestellen. Daarbij heeft u verschillende opties als verbruiksmaterialen, zoals staalband, kunststofband of milieuvriendelijk touw. Als u door het bos de bomen niet meer ziet, dan staan onze medewerkers altijd klaar om u wegwijs te maken in ons uitgebreide assortiment.

Maak gebruik van onze expertise

Lijkt een folie wikkelapparaat of inpakmachine echt iets voor uw bedrijf? Of heeft u eerder interesse in een van onze andere machines, zoals een wikkelaar voor kleine pakken? Laat het altijd weten aan onze medewerkers en zij helpen u graag bij uw zoektocht naar het ideale toestel. Omdat wij niet gebonden zijn aan een bepaald merk, leveren wij onafhankelijke service waarbij klanttevredenheid en kwaliteit centraal staan. Neem contact op met onze medewerkers via het online contactformulier of door te bellen naar +32 (0)9 355 02 42.