Certis Benelux
EXPERTISE

"Binnen ons team heeft ieder lid een eigen expertisegebied. Het gevolg is dat we samen een totaalproject aankunnen - hoe complex dit ook mag zijn."
Garry De Wilde

Garry De Wilde
Key Account and Product Manager Packaging

Expertise

Onze jarenlange expertise in industriële bevestigingen en eindverpakking is uw garantie op de beste oplossing voor uw onderneming. Niet alleen werken wij die voor u uit, we implementeren ze ook in uw bedrijfsprocessen. 

Dat onze expertise buiten kijf staat, bewijst het feit dat iedere werknemer van Certis Benelux gespecialiseerd is (en bijgeschoold wordt) in wat hij of zij doet. Onze experts hebben niet alleen de nodige ervaring en kennis, ze blijven dus ook up-to-date en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo bent u zeker dat Certis Benelux uw project tot een goed einde brengt.ONTMOET ONS TEAM VAN EXPERTEN

Independent

Certis Benelux is als onafhankelijke organisatie niet aan één merk gebonden en kan hierdoor in alle neutraliteit de voor u best geschikte oplossing aanbieden.

Bekijk onze innovaties >

Exclusive

Certis Benelux is de exclusieve partner van verschillende internationale fabrikanten en vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande merken.

Ontdek onze totaalprojecten >

Serviceteam

Certis Benelux is uw unieke partner vanaf de eerste analyse tot en met de levering, montage, opstart en service. Bovendien biedt Certis Benelux advies voor het best geschikte verbruiksmateriaal.

Meer over onze service >